teleormaneanul.ro

Și-a găsit sfârșitul în incendiul care i-a cuprins locuința

Must read

O bătrână de aproape 90 de ani, din Vârtoape, și-a pierdut viața, în noaptea de luni spre marți, într-un incendiu care i-a cuprins locuința. Și nepoata acesteia, o femeie de circa 40 de ani, a suferit arsuri la nivelul mâinilor, însă aceasta a refuzat să meargă la spital.

- Publicitate -

Potrivit ISU Teleorman, evenimentul a fost anunțat prin apel la 112, iar la fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, precum și membrii Serviciului Voluntar pentru Situați de Urgență Vârtoape, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.

“La sosirea forțelor de intervenție, focul se manifesta generalizat, la nivelul acoperișului, pe cca. 150 mp, într-un hol și o bucătărie, cu posibilitate de extindere la anexele și imobilele din apropiere. Din păcate, în interiorul locuinței a fost găsită o victimă, o femeie de aproximativ 90 de ani, intoxicată cu fum, care a fost evacuată și predată echipajului SMURD. Paramedicii au început imediat manevrele de resuscitare, însă acestea nu au avut niciun rezultat, victima fiind declarată decedată de echipajul SAJ venit în sprijin la fața locului.

Din primele verificări efectuate, a rezultat că incendiul a izbucnit atunci când nepoata proprietarei, în vârstă de cca. 40 de ani, a încercat să aprindă focul în plita din bucătărie, cu ajutorul lichidelor inflamabile, flacăra provocându-i și arsuri ușoare la nivelul mâinilor. Aceasta a refuzat să meargă la spital”, transmite sursa citată.

Cu toate că incendiul părea lichidat după miezul nopții, din cauza unor focare ascunse, cu mici elemente de jar rămase nestinse în urma distrugerii unor cantități mari de materiale combustibile, focul s-a reaprins în jurul orei 02.35. “Pompierii au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, aceștia rămânând la locul evenimentului până dimineața, la ora 06.55”, au anunțat reprezentanții ISU Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article