teleormaneanul.ro

Mulți veniți, puțini aleși – Mai puțin de 30% dintre dosarele depuse pentru cele 9 posturi de ajutor de șef de post, validate

Must read

Concurența se anunța acerbă pentru ocuparea celor nouă posturi de agent de poliție (ajutor șef de post) scoase la concurs de Inspectoratul Județean de Poliție. Nu mai mai puțin de 192 de dosare de candidatură au fost depuse, semn că sunt mulți cei care își doresc să îmbrace uniforma de polițist.

- Publicitate -

Însă, în urma verificării corectitudinii întocmirii dosarelor de recrutare a candidaților, comisia de concurs a stabilit că numai 52 dintre acestea sunt complete. În ceea ce privește dosarele respinse, potrivit unui anunț postat pe pagina de internet a Inspectoratului Județean de Poliție, motivele care au stat la baza invalidării acestora sunt: CV neconform, autobiografie tehnoredactată sau incompletă, documente (acte studii, permis de conducere, acte de identitate, tabel cu rude) lipsă, tabel cu rude incomplet, lipsa avizului psihologic etc.

Potrivit regulamentului de desfășurare a selecției, în următoarea probă (cea eliminatorie de evaluare a performanței fizice), ce va avea loc în perioada 11 – 19 octombrie, vor participa numai candidații ale căror dosare au fost validate. Proba scrisă, care va consta într-un test tip grilă, va avea loc pe data de 23 octombrie.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

- Advertisement -

More articles

Latest article