teleormaneanul.ro

S-au închis centrele de vaccinare anti-COVID din Alexandria – Tichetele se pot ridica de la Direcția de Asistență Socială

Must read

Centrele de vaccinare deschise, la debutul campaniei de imunizare anti-COVID, în incinta Școlii Gimnaziale nr. 6 Alexandria, s-au închis, începând cu data de 15 martie, ca urmare a unei decizii luate de Direcția de Sănătate Publică, a anunțat Primăria Alexandria.

- Publicitate -

Totodată, sarcina privind distribuirea tichetelor de vaccinare pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă de vaccinare, în perioada 3 septembrie 2021 – 14 martie 2022, a fost preluată de Direcția de Asistență Socială Alexandria, cu sediul în Alexandria, str. Dunării, nr. 139, a mai transmis sursa citată.

Astfel, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Alexandria, Direcția de Asistență Socială va elibera 2.184 tichete de vaccinare, iar cetățenii care se vor prezenta pentru ridicarea acestora trebuie să prezinte cartea de identitate (cu excepția minorilor care vor prezenta certificatul de naștere), dar și o copie xerox a adeverinței de vaccinare (de menționat ar fi că nu sunt acceptate certificatele digitale, ci doar copii ale adeverințelor eliberate de Centrele de Vaccinare).

Programul de eliberare a tichetelor de vaccinare este de luni până joi, în intervalul orar 09:00 – 16:00 și vineri, în intervalul orar 09:00 – 12:00.

- Advertisement -

More articles

Latest article