teleormaneanul.ro

Pistoale cu aer comprimat, ridicate de polițiști dintr-o societate comercială

Must read

Oamenii legii au deschis un dosar penal și fac cercetări, după ce au găsit șase pistoale cu aer comprimat, în incinta unei magazii a unei societăți comerciale de pe raza municipiului Roșiori de Vede. Despre existența armelor, polițiștii au aflat de la un bărbat din municipiu.

- Publicitate -

Polițiștii roșioreni au fost sesizați, luni, de către un bărbat, despre faptul că a identificat într-o magazie a unei societăți comerciale din localitate, șase arme, a transmis IPJ Teleorman.

Deplasată la fața locului, echipa operativă din cadrul I.P.J. Teleorman – Serviciul Arme Exploziv Substanțe Periculoase a găsit șase arme neletale, din categoria celor supuse autorizării (pistoale cu aer comprimat).

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, au fost ridicate obiectele identificate în vederea continuării cercetărilor, a anunțat sursa citată.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, urmând a se propune soluție legală prin Parchet.

- Advertisement -

More articles

Latest article