teleormaneanul.ro

Răsturnare de situație la Peretu – Instanța a dat câștig de cauză viceprimarului demis

Must read

Viceprimarul demis al localității Peretu, Alexandru Burcea a câștigat procesul intentat Consiliului Local, iar hotărârea prin care acesta a fost eliberat din funcție a fost suspendată, se arată în sentința data, miercuri, de magistrații Tribunalului Teleorman. Soluția nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile.

- Publicitate -

“Solutia pe scurt: Admite cererea de suspendare, astfel cum a fost conexată. Suspendă executarea Hotărârii nr.6/08.02.2022 a Consiliului Local al Comunei Peretu, până la soluţionarea definitivă a cauzei. Executorie de drept. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, recurs care se va depune la Tribunalului Teleorman – Secţia CMASCAF. Pronunţată azi, 15.06.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art.396, alin.2 cod proc. civ. Document: Hotarâre 260/2022 15.06.2022”, se arată în sentința publicată pe portalul instanțelor de judecată.

De altfel, și fostul viceprimar de la Peretu, Alexandru Burcea a făcut anunțul pe pagina sa de pe o celebră rețea de socializare.

“Bună ziua dragi Pereteni! Pe aceasta cale vreau sa va anunț ca astăzi s-a reparat o mare nedreptate. Conform deciziei pronunțată astăzi de Tribunalul Teleorman sectia Contencios Administrativ am revenit pe funcția de Viceprimar. Va multumesc tuturor pentru susținerea și încrederea acordată!”, a transmis Alexandru Burcea.

Alexandru Burcea a fost schimbat din funcția de viceprimar al comunei Peretu în luna februarie când, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local în care, printre huiduielile celor aproape 200 de perețeni prezenți în sală, a fost adoptat bugetul localității, a fost introdus și proiectul de hotărâre privind demiterea sa. Ședința în care a fost făcută mutarea a fost supravegheată îndeaproape de Nicoleta Voicu, la vremea respectivă secretar general al Instituției Prefectului.

- Advertisement -

More articles

Latest article