teleormaneanul.ro

Percheziții în Teleorman într-un dosar de înșelăciune și tâlhărie

Must read

Oamenii legii au descins, miercuri, la adrese din București, Teleorman și Ilfov, la persoane bănuite de înșelăciune și tâlhărie. Concret, spun anchetatorii, începând cu anul 2021 și până în prezent, doi bărbați ar fi  înșelat mai multe persoane cu ocazia contractării unor lucrări de amenajare peisagistică, iar ulterior ar fi luat telefonul unei persoane vătămate. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 190.000 de lei, transmite Poliția Municipiului București.

- Publicitate -

“La data de 20 aprilie 2022, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București, a pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Bucuresti și județele Ilfov și Teleorman, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune și tâlhărie.

În fapt, din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă, că în perioada 2021-prezent, doi  bărbați ar fi  înșelat mai multe persoane cu ocazia contractării unor lucrări de amenajare peisagistică, iar ulterior ar fi luat telefonul unei persoane vătămate. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 190.000 de lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”, transmite sursa citată.

- Advertisement -

More articles

Latest article