teleormaneanul.ro

Acțiune de ecologizare la Roșiori de Vede

Must read

Aproape 100 angajați ai Primăriei Roşiori de Vede, Direcţiei pentru Cultură, Educaţie, Creaţie şi Sport şi Societății URBIS, alături de care s-au aflat și voluntarii Centrului EUROPE DIRECT, au participat, marți, la o amplă acțiune de ecologizare a municipiului.

- Publicitate -

Acțiunea a avut drept scop colectarea deşeurilor depozitate ilegal, reducerea gradului de poluare a apelor solului şi subsolului şi conştientizarea şi informarea  cetăţenilor despre importanţa selectării la sursă a deşeurilor, în vederea protejării mediului înconjurător.

La Roşiori de Vede, au fost ecologizate mai multe zone, respectiv: Bulevardul Comercial, colţ cu str. Sănătăţii – la fosta barieră cu Scrioaştea; Zona de picnic de la Pădurea Vedea; pe Drumul European 70, Alexandria – Roșiorii de Vede, vizavi de str. Anton Ionescu şi pe str. Sfântul Teodor – platoul Staţiei Meteo.

„Aerul, apa, solurile şi biodiversitatea reprezintă o sursă de bogăţie naturală şi economică pentru Planeta noastră. Avem datoria de a le conserva și de a le proteja pentru a ne asigura că ne vor putea susţine şi în viitor. Doar împreună facem diferenţa!”, transmit reprezentanții EUROPE DIRECT Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article