teleormaneanul.ro

Pentru elevii care fac cursurile online, părinții pot ridica cornul și laptele de la unitățile școlare

Must read

După aproape o lună de la debutul anului școlar, începând de luni, 11 octombrie, elevii care frecventează cursurile unităților de învățământ din județ vor primi „Cornul și laptele”. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Teleorman Adrian Gâdea, care a precizat și că, pentru elevii și preșcolarii din localitățile în care cursurile se desfășoară online, pot ridica părinții produsele lactate și de panificație, de la unitățile de învățământ.

- Publicitate -

În Teleorman, beneficiază de lapte și corn 26.808 copii din mediul urban și rural.

“Gustările pentru pauza mare vor fi distribuite în cadrul „Programului pentru școli al României în perioada 2017-2023”. Produsele de panificație vor fi cornuri și biscuiți din făină integrală, iar livrarea acestora va începe de luni, 11 octombrie a.c. Fructele livrate vor fi merele, începând cu ziua de joi a săptămânii viitoare. Furnizorul produselor de panificație și al fructelor este SC LOGISTIC Media Pop Art SRL.

Produsele lactate livrate începând cu prima zi a săptămânii următoare vor fi lapte UHT și iaurt, furnizate de SC SIMULTAN SRL”, a transmis Adrian Gâdea.

- Advertisement -

More articles

Latest article