teleormaneanul.ro

Patru persoane găsite decedate la finalul săptămânii/ Un bărbat de 41 de ani, din Cosmești, s-a spânzurat

Must read

412 solicitări au avut echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada 08– 11 septembrie, ora 08.00, dintre acestea 37 fiind de cod roșu, se arată într-un raport întocmit de conducerea instituției. Exceptând transferurile interclinice și externările – 96 la număr, cele mai multe solicitări – respectiv 57, au fost pentru dureri abdominale și de spate. Potrivit sursei citate, în intervalul menționat, alte 44 apeluri au fost pentru cefalee, în timp ce 18 intervenții au fost pentru conflicte și agresiuni fizice.

- Publicitate -

N-au lipsit nici intoxicațiile – 14 la număr, și nici cazurile psihiatrice – 11 la număr. De asemenea, potrivit raportului Serviciului de Ambulanță, la final de săptămână, 4 persoane au încercat să-și ia viața.

În ceea ce privește accidentele produse pe raza județului, în perioada menționată, echipajele de ambulanță au intervenit la trei evenimente rutiere, din care au rezultat opt victime, dintre care cinci au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În schimb, în intervalul menționat, pentru patru persoane a fost declarat decesul. Este vorba, potrivit datelor Ambulanței Teleorman, despre patru bărbați, cu vârste de 41 și 71 de ani, din Siliștea de Vitănești, Drăgănești de Vede, Licuriciu și Cosmești, pentru care echipajele de salvare nu au mai putut face nimic. Dintre persoanele decedate, bărbatul de 41 de ani, din Cosmești, și-a pus capăt zilelor, fiind găsit spânzurat.

 

- Advertisement -

More articles

Latest article