teleormaneanul.ro

Dosar penal pentru un tânăr care și-a agresat concubina/ Oamenii legii au emis și un ordin de protecție

Must read

Un bărbat de 28 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce și-a bătut concubina, o femeie de 23 de ani, din Videle. Totodată, în acest caz oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu.

- Publicitate -

Potrivit IPJ Teleorman, tânăra a fost cea care a sunat la 112 pentru a sesiza agresiunea, iar din primele verificări, polițiștii au stabilit că, în cursul zilei de duminică, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul și-ar fi agresat concubina, lovind-o cu pumnul în zona feței, aceasta necesitând îngrijiri medicale.

Sursa citată transmite și că victimei i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie și a fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultatul obținut indicând că există risc iminent, motiv pentru care polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

- Advertisement -

More articles

Latest article