teleormaneanul.ro

A fost semnat contractul de finanțare privind achiziționarea de microbuze electrice pentru elevii din Teleorman

Must read

Președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea a semnat, marți, la Palatul Victoria, contractul de finanțare pentru achiziționarea de microbuze electrice, pentru elevii din Teleorman. Astfel, spune Adrian Gâdea, „noua achiziție de mijloace de deplasare „verzi” pentru elevii din 27 de localități rurale, aflate în zone defavorizate, cu populație scăzută, va facilita accesul copiilor teleormaneni la educație, odată cu protejarea mediului”.

- Publicitate -

Proiectul este finanțat prin PNRR – Planul Național de Redresare și Reziliență; Dezvoltarea rețelei de școli verzi și achiziționarea de microbuze verzi.

De asemenea, la începutul acestei luni, Consiliul Județean a depus o altă cerere de finanțare, respectiv cea pentru achiziționarea de microbuze școlare electrice, pentru alte 15 localități din județ, în cadrul programului gestionat de Agenția Fondului pentru Mediu.

“Astfel, preocuparea pentru mediu și atenția sporită asupra schimbărilor climatice devin PRIORITARE și în ceea ce priveşte Educația, a cărei infrastructură urmează să fie adaptată standardelor europene de dezvoltare sustenabilă”, mai spune președintele Consiliului Județean Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article