teleormaneanul.ro

Organizația PNL Turnu Măgurele a fost dizolvată

Must read

Membrii Biroului Politic Județean al PNL Teleorman au decis, în ședința de miercuri, dizolvarea Biroului Politic Local al PNL Turnu Măgurele. Claudiu Crăcea, cel despre care s-a auzit în ultima perioadă că ar cam cocheta cu partidul nou înființat de Ludovic Orban, rămâne astfel și fără organizație, și fără funcția de președinte.

- Publicitate -

Informația a fost confirmată de conducerea PNL Teleorman, iar președinte interimar al organizației a fost numit deputatul Calotă Florică Ică.

De altfel, și Claudiu Crăcea a transmis un mesaj prin intermediul unei celebre rețele de socializare, în care spune că a aflat “pe surse” despre dizolvarea organizației PNL Turnu Măgurele.

“Astazi am aflat …. pe surse , ca Intr-o sedinta a PNL Teleorman , conducerea PNL Turnu Magurele …. a fost dizolvata. Adică dacă nu au reușit sa o schimbe în alegeri democratice , au facut-o prin voința….forței!”, a transmis Claudiu Crăcea.

Claudiu Crăcea conduce organizația PNL Turnu Măgurele cam dintotdeauna și cam tot de atunci candidează și la Primăria Turnu Măgurele, însă fără succes la fiecare scrutin electoral.

- Advertisement -

More articles

Latest article