teleormaneanul.ro

De la afaceri la politica mare și retur – Contract de 11.000 de euro pe final de an pentru firma administrată de sora Verei Mitran

Must read

Direcția Silvică Teleorman a cumpărat, pe final de 2021, servicii de alarmare si supraveghere video, în valoare de 55.360,50 de lei fără TVA (11.186,65  euro), de la o firmă cunoscută în județ pentru contractele cu instituțiile publice – S.C. FORCE DSS ONE SRL S.R.L. Potrivit platformei de achiziții publice (e-licitatie.ro) achiziția a fost una prin cumpărare directă, iar contractul vizează furnizarea unui sistem de alarmare și supraveghere video pentru obiectivele din cadrul Directiei Silvice Teleorman.

- Publicitate -

Relativ puțina lume care știe cine este Vera Mitran, în ciuda eforturilor sale de a se face cunoscută, în special prin prisma funcției politice ocupate în Guvernul Orban – cea de vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, de care a profitat din plin în campania electorală pentru localele din 2020, leagă automat numele acesteia de cel al firmei care și-a revendicat contractul menționat. De altfel, Vera Mitran are trecut și în CV postul de manager al S.C. FORCE DSS ONE SRL S.R.L, în perioada 2018 -2019. Ulterior, odată cu numirea în funcția de vicepreședinte al ANPC, Vera Mitran a fost nevoită să renunțe, cel puțin oficial, la afaceri. În prezent, firma S.C. FORCE DSS ONE SRL S.R.L este administrată de Alexandra Bălan, nimeni alta decât sora Verei Mitran.

Direcția Silvică Teleorman este condusă de Mihai Vecu, candidat pe lista de consilieri cu care Vera Mitran a venit în fața alexăndrenilor la alegerile locale din 2020. 

- Advertisement -

More articles

Latest article