teleormaneanul.ro

Noul subprefect de Teleorman a depus jurământul

Must read

Florin Tăbărana, noul subprefect al județului Teleorman, a depus, marți, jurământul, în cadrul unei ceremonii la care a fost prezent subsecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu. În sala mare de ședințe a Palatului Administrativ au fost prezenți și prefectului județului Emilia Paraschivescu, șefii instituțiilor deconcentrate din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, directorul DSP Teleorman Stelian Cristea, dar și funcționari din cadrul Instituției Prefectului.

- Publicitate -

“Sunt onorat pentru încrederea acordată de Guvernul României pentru numirea mea în această funcție și mulțumesc celor care m-au sprjinit. Înțeleg pe deplin responsabilitatea acestei funcții, mai ales în contextul dificil în care ne aflăm, dar sper că vom reveni la normal. Vin cu o experiență vastă de la Primăria Moșteni și în Instituția Prefectului, îmi asum responsabilitatea pentru această funcție și susțin toate măsurile care pot duce la dezvoltarea județului nostru. (…) Ușa mea va fi deschisă permanent, tuturor primarilor și aleșilor locali, pentru orice problemă care ține de Insstituția Prefectului. (…) Vreau să o asigur pe doamna prefect că sunt un om de echipă și că vom colabora, în continuare, așa cum am făcut-o și până acum”, a spus Florin Tăbărana în primul său discurs după instalarea în funcție.

Despre ce anume atribuții va exercita în cadrul Instituției Prefectului, Florin Tăbărana a menționat că acestea vor fi prevăzute într-un ordin al prefectului.

Noul subprefect de Teleorman vine de la Primăria Moșteni, unde a ocupat funcția de secretar încă din anul 1995. În conducerea Prefecturii, Florin Tăbărana a înlocuit-o pe Nicoleta Voicu. Al doilea post de subprefect, care a revenit USR-PLUS în urma negocierilor pentru formarea guvernului, este în continuare vacant, după ce Sergiu Iordan a fost eliberat din funcție.

- Advertisement -

More articles

Latest article