teleormaneanul.ro

La Alexandria se amenajează noi platforme pentru colectarea deșeurilor

Must read

Primăria Alexandria amenajează noi platforme pentru colectarea deșeurilor din zona locuințelor colective dar și pentru cartiere rezidențiale în zonele intens circulate, unde nu sunt prevăzute spații pentru colectarea acestora.

- Publicitate -

Prin platformele amenajate, municipalitatea urmărește eliminarea deșeurilor necontrolate care sunt aduse din zonele de la case sau din comunele învecinate dar și păstrarea în condiții optime a acestora. Ulterior finalizării lucrărilor de amenajare vor fi amplasate camere video de supraveghere pentru identificarea și sancționarea persoanelor care aruncă necontrolat deșeuri sau vandalizează locurile amenajate. Mai mult, platformele vor funcționa pe bază de cartele de acces care vor fi puse la dispoziția persoanelor numai în situația în care au contract valabil încheiat cu operatorul serviciilor de salubrizare.

Pentru zona blocurilor V10 a fost demarată execuția lucrărilor pentru amenajarea unei platforme și va intra în lucru zona blocurilor V6 dar și zona blocurilor 800.

De asemenea, au fost alocate fonduri pentru amenajarea unor platforme și pentru următoarele zone: Piața Centrală; Piața Peco, str. Negru Vodă; bl. 350, str. Cuza Vodă; str. Carpați, vizavi de I.S.J. Teleorman.

Mai mult, sunt în faza de întocmire documentațiile pentru noi platforme de colectare a deșeurilor și în zona bl. 590; zona bl. 1612; zona bl. 400.

- Advertisement -

More articles

Latest article