teleormaneanul.ro

Și-a filmat câinele în timp ce ucidea o pisică și a postat filmarea pe o rețea de socializare

Must read

Un bărbat de 48 de ani, din Zâmbreasca, a dat dovadă de o cruzime imposibil de înțeles pentru orice om cu mintea limpede. Acesta și-a asmuțit câinele împotriva unei pisici, iar în urma leziunilor provocate cea din urmă a murit.

- Publicitate -

Și, ca să fie tacâmul complet, bărbatul și-a filmat “opera”, iar fiul său minor a postat filmarea pe o rețea de socializare.

Oroarea a ajuns la oamenii legii, care s-au autosesizat, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, urmând să fie dată o soluție prin parchet.

“Având în vedere apariția în spațiul public a unei înregistrări, în cadrul căreia un câine atacă și ucide o pisică, ce a fost distribuită pe rețelele de socializare de către un utilizator, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au efectuat investigații stabilind că, în cauză este vorba de un cetățean, de 48 de ani, din comuna Zâmbreasca, care a asmuțit câinele propriu împotriva propriei pisici, iar în urma leziunilor provocate pisica a murit. Evenimentul a fost înregistrat și distribuit pe o rețea de socializare de către fiul său minor”, a tansmis, cu puțin timp în urmă, Poliția Teleorman

- Advertisement -

More articles

Latest article