teleormaneanul.ro

Înțelepciunea nu vine odată cu vârsta – Bătrân de 75 de ani, din Alexandria, prins beat la volanul mașinii

Must read

Un bărbat de 75 de ani, din Alexandria, este dovada clară a faptului că înțelepciunea nu vine odată cu vârsta. Pentru că s-a urcat beat la volanul mașinii, bătrânul s-a ales cu un dosar penal pentru “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”.

- Publicitate -

Potrivit IPJ Teleorman, bărbatul a fost depistat la volanul mașinii, pe raza localității Nanov, duminică seară. În urma testării alcoolscop, rezultatul a indicat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, moriv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchet.

La final de săptămână, oamenii legii din județ au întocmit patru dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere” şi  “conducerea  unui vehicul  sub influența alcoolului”.

- Advertisement -

More articles

Latest article