teleormaneanul.ro

Eșec la al treilea concurs organizat pentru ocuparea funcției de director al Casei de Sănătate – Un absent și un respins la proba scrisă

Must read

Doi candidați s-au înscris la concursul organizat de Casa Națională de Sănătate pentru ocuparea funcției de director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Teleorman, iar la proba scrisă care s-a desfășurat luni, 26 iulie, unul dintre canddați nu s-a prezentat, în timp ce al doilea a obținut numai 64.86 puncte din 100, minimul necesar pentru trecerea în etapa următoare fiind de 70 de puncte.

- Publicitate -

Acesta este cel de-al treilea concurs organizat pentru funcția de conducere a CJAS Teleorman, după ce la primul concurs organizat în luna mai s-a înscris un singur candidat, care  nu s-a prezentat la proba scrisă. Ulterior, la al doilea concurs, organizat în luna iunie, nu s-a înscris niciun candidat pentru funcția de director al Casei de Sănătate Teleorman.

La conducerea instituției a fost numit, ca director interimar, începând cu luna mai a anului trecut, Nicușor Tiță, care l-a înlocuit pe Mihai Puiu Nițulescu. Nicușor Tiță a mai fost director al Casei de Sănătate Teleorman și în perioada iulie 2012 – septembrie 2015, în perioada guvernării PSD.

- Advertisement -

More articles

Latest article