teleormaneanul.ro

După un an de pauză revin manifestările dedicate Zilelor Municipiului Alexandria, în perioada 16-31 august/ Bugetul propus este de 250.000 de lei

Must read

După un an de pauză impusă de pandemia de COVID-19, municipalitatea alexăndreaă organizează, în acest an, tradiționalele manifestări prilejuite de ziua municipiului, în acest sens fiind inițiat un  proiect de hotărâre pe care aleșii locali îl vor dezbate și vota în ședința programată pentru luni, 26 iulie.

- Publicitate -

Potrivit proiectului de act administrativ, activitățile ar urma să fie derulate în perioada 16-31 august, fiind pregătite atât concursuri pentru copii, tineri și bătrâni, cât și expoziții și decernări de diplome, iar bugetul propus este de 250.000 de lei.

“În viața unui oraș anumite date din calendar primesc o încărcătură simbolică. Majoritatea municipiilor din România organizează ample manifestări, sub denumirea generică de Zilele Orașului. Organizarea manifestărilor prilejuite de “Zilele Municipiului Alexandria” este un eveniment cu tradiție, manifestări cu încărcătură istorică și simbolică pentru comunitatea noastră, care se bucură de participarea a zeci de mii de alexandreni și nu numai. (…) Programul privind organizarea manifestărilor prilejuite de „Zilele Municipiului Alexandria” 2021, cuprinde acțiuni și activități diverse dedicate tuturor categoriilor de vârstă consumatori ai actului de cultură, sport și divertisment. Finanțarea cheltuielilor pentru organizarea “Zilelor Municipiului Alexandria” 2021 se face de la bugetul local, din sume provenite în principal din sponsorizări cuprinse la capitolul 67.02 Cultură, recreere și religie”, se arată în referatul de aprobare la Proiectul de hotărâre cu privire la organizarea manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Alexandria 2021.

Proiectul de act administrativ prevede că, în perioada 16-31 august, la nivelul municipiului reședință de județ vor fi organizate numeroase concursuri, printre care un concurs de pescuit pentru familii și un altul pentru pensionari, un concurs de tenis de câmp, dar și unul de șah – pentru pensionari, concurs de table – pentru pensionari, concurs de fotbal-tenis, un concurs de biliard și un altul de înot, concurs de biciclete, trotinete și role – pentru copii, dar și deja celebra expoziție de mașini de epocă.

- Advertisement -

More articles

Latest article