teleormaneanul.ro

Doi candidați la a treia încercare de ocupare a funcției de director al Casei de Sănătate Teleorman

Must read

Doi candidați s-au înscris la cel de-al treilea concurs organizat de Casa Națională de Sănătate pentru ocuparea funcției de director general al Casei Județene de Sănătate Teleorman. La nivel național au fost scoase la concurs 26 de posturi de directori ai caselor de sănătate județene, al Casei de Sănătate a Municipiului București, dar și al Casei Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești, după ce la cele două concursuri organizate anterior posturile nu au fost ocupate.

- Publicitate -

Proba scrisă a examenului este programată pentru ziua de luni, 26 iulie, în Amfiteatrul Spitalului Universitar din  București, începând cu ora 10.00, potrivit datelor publicate pe pagina de internet a instituției.

Aceasta este a treia încercare de ocupare a funcției de conducere a uneia dintre cele mai bănoase instituții din  județ, după ce la primul concurs organizat în luna mai s-a înscris un singur candidat, care  nu s-a prezentat la proba scrisă. Ulterior, la al doilea concurs, organizat în luna iunie, nu s-a înscris niciun candidat pentru funcția de director al Casei de Sănătate Teleorman.

Începând cu luna mai a anului 2020, la conducerea instituției a fost numit, ca director interimar, Nicușor Tiță, care l-a înlocuit pe Mihai Puiu Nițulescu. Nicușor Tiță a mai fost director al Casei de Sănătate Teleorman și în perioada iulie 2012 – septembrie 2015, în perioada guvernării PSD.

- Advertisement -

More articles

Latest article