teleormaneanul.ro

Campanie de colectare a deșeurilor electrice, electrocasnice și mobilierului vechi, în Alexandria

Must read

Primăria Alexandria alături de eCOLECTARE și operatorii de salubritate Polaris M. Holding și Eco Sud organizează, în perioada 26 martie – 16 aprilie, campania “Alexandria mai curată”, prin care cetățenii se pot debarasa de deșeurile electrice și electrocasnice, dar și de piesele voluminoase de mobilier care nu le mai sunt de folos.

- Publicitate -

Potrivit organizatorilor, campania de colectare se va derula pe zone, astfel: 26 martie – Zona cuprinsă între Șos. Turnu Măgurele – str. 1 Decembrie; 2 aprilie – zona cuprinsă între str. Tudor Vladimirescu – str. București; 9 aprilie – zona cuprinsă între str. 1 Mai și zona ”Filatură”; 16 aprilie – zona cuprinsă între Șos. Turnu Măgurele – str. 1 Decembrie; zona cuprinsă între str. Tudor Vladimirescu – str. București; zona cuprinsă între str. 1 Mai – zona ”Filatură”.

În acest sens, cu cel puțin 24 de ore înainte de acțiunea de preluare a deșeurilor, cetățenii trebuie să contacteze operatorul de salubritate, pentru a indica adresa exactă unde se dorește colectarea acestora, la următoarele numere de telefon: 0752 56 80 92 (echipamente electrice și electronice dar și haine în stare bună); 0761 68 59 58 (deșeuri voluminoase, mobilier). Astfel, în funcție de tipurile de deșeuri pe care vor să le predea, cetățenii pot contacta și operatorii de salubritate, responsabili pentru colectarea de deșeuri în vederea reciclării.

De asemenea, în ziua colectării, dar nu mai târziu de ora 10:00, cetățenii trebuie să scoată deșeurile în fața casei sau a blocului. Deșeurile vor fi preluate gratuit, în intervalul orar 10:00 – 15:00, reprezentând programul de colectare al operatorilor de salubritate, pentru următoarele tipuri de deșeuri: deșeuri de echipamente electrice și electronice; deșeuri voluminoase de mobilier (șifoniere, scaune, mese, noptiere, dulapuri, etajere, etc., care conțin material lemnos, fără tapițerie); textile (haine în stare bună).

- Advertisement -

More articles

Latest article