teleormaneanul.ro

A fost schimbată conducerea Inspectoratului Școlar Județean Teleorman

Must read

Inspectorul școlar (matematică) Florin Oriță a fost numit pe funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Teleorman, în timp ce inspectorul școlar (limba și literatura română) Luminița Flori Vilae a preluat funcția de inspector școlar general adjunct, cei doi înlocuindu-le la conducerea instituției pe Iuliana Stancu și Eliza Iliescu, care fuseseră instalate în cele două funcții în primăvara anului trecut.

- Publicitate -

Cum pentru cel de-al doilea post de inspector școlar general adjunct nu au fost făcute modificări, Ramona Vîja rămâne pe loc, cel puțin deocamdată.

Informații privind schimbarea Iulianei Stancu și a Elizei Iliescu de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Teleorman au apărut în spațiul public de ceva timp, motivul care a stat la baza mutării fiind faptul că niciuna dintre acestea nu ar fi cedat presiunilor pentru schimbarea directorilor de școli, în contextul în care la finalul lunii august expirau contractele de management pentru o bună parte a acestora, iar concursul organizat de minister  va avea loc undeva spre jumătatea lunii octombrie.

În ceea ce le privește, Iuliana Stancu și Eliza Iliescu se întoc la liceele de la care au venit, respectiv Liceul Thenologic Nr. 1 Alexandria și Colegiul Anastasescu din Roșiori de Vede, și nu oricum ci pe funcțiile de director.

- Advertisement -

More articles

Latest article