teleormaneanul.ro

A ajuns în arest după ce a cerut unei femei 500 de euro pentru a nu-i publica niște fotografii în ipostaze indecente

Must read

Un bărbat de 23 de ani, din Peretu, a ajuns în arestul poliției după ce a amenințat o femeia de 33 de ani, din Roșiori de Vede, cu care conversa pe o rețea de socializare, cu publicarea unor fotografii în ipostaze indecente, dacă nu primește de la aceasta 500 de euro.

- Publicitate -

Potrivit IPJ Teleorman, în cursul zilei de duminică, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, pe raza comunei Peretu, la locuința persoanei bănuite, în urma activităților fiind ridicate mai multe dispozitive cu spațiu de stocare, utile cauzei, totodată fiind dispusă măsura reținerii față de prezumtivul autor, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Din cercetări a reieșit că, în ziua de 7 martie, bărbatul ar fi amenințat-o pe femeia de 33 de ani, din municipiul Roșiori de Vede, cu care conversa pe o rețea de socializare, cu publicarea unor fotografii în ipostaze indecente, dacă nu primește de la aceasta 500 de euro.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

- Advertisement -

More articles

Latest article