teleormaneanul.ro

Trei bărbați din Videle, reținuți după ce au furat 200 de kilograme de deșeuri din cupru

Must read

Trei bărbați din Videle au fost reținuți de oamenii legii și sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, după ce au furat din gospodăria unui bătrân aproximativ 200 de kilograme de deșeuri din cupru.

- Publicitate -

Potrivit IPJ Teleorman, în ziua de 25 februarie, în jurul orei 14:30, Poliția Orașului Videle a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 72 de ani, din localitate, despre faptul că, în noaptea de 24.02.2024, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea locuinței acestuia, sustrăgând, dintr-o anexă gospodărească, aproximativ 200 de kilograme de deșeuri din cupru.

Fiind în continuarea cercetărilor, la data de 25 martie, polițiștii au identificat prezumtivii autori ca fiind trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, toți din Videle.

În urma administrării probatoriului, față de persoanele bănuite a fost dispusă măsura reținerii, cei trei bărbați fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, urmând a fi prezentați instanței de judecată.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

- Advertisement -

More articles

Latest article