teleormaneanul.ro

Zeci de candidați au picat, în Teleorman, proba scrisă a concursului pentru directori de școli

Must read

59 de candidați au picat, în Teleorman, proba scrisă a concursului organizat de Ministerul Educației pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncți din învățământul preuniversitar. De asemenea, 9 candidați au absentat de la proba scrisă, în timp ce alți 4 (confirmați cu COVID-19 sau aflați în izolare) vor susține proba în etapa suplimentară.

- Publicitate -

Cea mai mica notă obținută de un candidat a fost nota 3, în timp ce numai doi candidați au reușit să obțină note mai mari decât 9.

Situația cu notele obținute de candidați poate fi consultată pe pagina de internet a Inspectoratului Școlar Județean, accesând următorul link: http://www.isjtr.ro/mat/concurs_directori/2021/TR_Rezultate_anonimiz_concurs_directori_proba_scrisa_15oct2021.pdf .

Proba scrisă a concursului de directori și directori adjuncți de școli a avut loc vineri, 15 octombrie, iar la nivelul județului Teleorman centrul special de examinare a fost stabilit la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Alexandria.

Potrivit datelor făcute publice de Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, 183 de candidaturi, care au fost validate în etapa de selecție a dosarelor, au concurat pentru cele 135 funcții de director și 23 funcții de director adjunct, din următoarele categorii de funcții vacante de conducere: director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, inclusiv din  centrele școlare de educație incluzivă; director și director adjunct din clubul sportiv școlar; director din palatul copiilor.

Testul primit a fost unul standardizat, cu 50 de itemi de tip grilă, iar timpul de rozolvare a fost de 120 de minute. Rezultatul a fost primit pe loc, de fiecare candidat, la terminarea probei de către toți candidații, iar pentru a fi considerat promovat, un candidat ar fi trebuit să obțină cel puțin nota 7.

Potrivit regulamentului de desfășurare, eventualele contestații se înregistrează la secretariatul Inspectoratului Școlar Județean Teleorman, sâmbătă (intervalul orar 09.00-12.00) și duminică (intervalul 09.00-12.00). Contestația la proba scrisă se depune personal de către candidat sau prin împuternicit, acesta din urmă prezentând procura notarială în original.
În situația în care se dorește transmiterea contestației prin poșta electronică, acest lucru se realizează în intervalul orar menționat mai sus și numai la adresa de e-mail secretariat@app.isjtr.ro, candidatul anexând la contestația transmisă și o copie a cărții de identitate.

- Advertisement -

More articles

Latest article