teleormaneanul.ro

Zece unități școlare din județ, în sistem online

Must read

Ziua de luni, 29 noiembrie, a fost declarată zi liberă, în ședința Guvernului de vineri, și cum zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile libere prin lege, elevii vor reveni în bănci începând de joi, 2 decembrie. La nivelul județului, potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Școlar Județean, sunt zece unități școlare care vor face cursurile în sistem online, iar acestea sunt: Școala Gimnazială Călmățuiu, Grădinița cu Program Normal Nr.1 Nicolae Bălcescu, Grădinița cu Program Normal nr.3 Bujoru, Școala Gimnazială Nr.1 Cosmești, Școala Gimnazială Nr.3 Cosmești, Grădinița cu Program Normal Nr.1 Cosmești, Grădinița cu Program Normal Nr.2 Ciuperceni, Școala Gimnazială Izvoarele, Grădinița cu Program Normal Izvoarele, Școala Gimnazială Suhaia.

- Publicitate -

Situația privind rata de vaccinare în cazul fiecăreia dintre instituțiile de învățământ din Teleorman poate fi consulată accesând următorul link: http://www.isjtr.ro/mat/anunturi/Rata_vaccinare_per_UI_TR_26nov2021.pdf .

Ministrul Educației a anunțat, recent, că școlile și grădinițele pot trece în sistem față în față prin decizie proprie, încă din ziua imediat următoare scăderii ratei de incidență sub 3 cazuri la mia de locuitori, prin hotărârea Consiliului de Administrație al unității de învățământ, cu informarea Inspectoratului Școlar Județean.

Totodată, ziua de vineri a rămas ca zi de referință doar pentru rata de vaccinare a personalului din învățământ, criteriu valabil pentru localitățile în care rata de infectare este mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori.

- Advertisement -

More articles

Latest article