teleormaneanul.ro

Un singur candidat a promovat proba scrisă a sesiunii speciale pentru directori de școli

Must read

Cinci dascăli din județ, confirmați cu COVID-19 sau aflați în izolare la data susținerii probei scrise din cadrul concursului organizat de Ministerul Educației pentru ocuparea unor posturi de directori și directori adjuncți de școli, au susțint proba scrisă în sesiunea specială organizată joi, 28 octombrie. Centrul de examinare a fost tot la Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu din Alexandria, iar în urma verificării lucrărilor, un singur candidat a reușit să obțină notă de trecere, în timp ce pentru alți trei proba a fost cu ghinion. De asemenea, un candidat din cei cinci admiși la proba scrisă din sesiunea specială a absentat de la proba scrisă, conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean.

- Publicitate -

La proba scrisă susținută pe data de 15 octombrie, au reușit să ia note mai mari decât 7, care să le permită să treacă mai departe la proba de interviu, 111 (65.3%) din cei 170 de candidați prezenți în sala de examen. Alți 59 de candidați (34.7%) au luat note sub 7, prin urmare pentru aceștia nu merg mai departe în concurs.

Cea mai mica notă obținută de un candidat la proba din 15 octombrie a fost nota 3, în timp ce numai doi candidați au reușit să obțină note mai mari decât 9.

Potrivit datelor făcute publice de Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, 183 de candidaturi, care au fost validate în etapa de selecție a dosarelor, au concurat pentru cele 135 funcții de director și 23 funcții de director adjunct, din următoarele categorii de funcții vacante de conducere: director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, inclusiv din  centrele școlare de educație incluzivă; director și director adjunct din clubul sportiv școlar; director din palatul copiilor.

Notele obținute de candidații care au susținut proba scrisă a concursului în etapa specială de joi, 28 octombrie, pot fi consultate accesând următorul link: http://www.isjtr.ro/mat/concurs_directori/2021/TR_Rezultate_anonimiz_concurs_directori_proba_scrisa_28oct2021_ss.pdf .

- Advertisement -

More articles

Latest article