teleormaneanul.ro

Un depozit de legume şi fructe va fi construit la Cervenia/ Ministrul Agriculturii s-a întâlnit cu 250 de fermieri din zona de sud a județului

Must read

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu s-a aflat, vineri, într-o vizită de lucru în județul Teleorman, în cadrul căreia a fost stabilit amplasamentul Centrului de colectare și depozitare de legume și fructe Cervenia. Ministrul a fost însoțit de secretarul de stat Adrian Pintea la întâlnirea cu 250 de fermieri și procesatori din zona de sud a județului. De asemenea, la întâlnire au luat parte Adrian Gâdea – președinte CJ Teleorman, Petre Pârvu – primarul orașului Zimnicea, subprefecții Bebone Rababoc și Gigi Iancu, dar și primarii din zonă.

- Publicitate -

„Final de săptămână de lucru alături de legumicultorii, fermierii şi primarii din judeţul Teleorman! În comuna Cervenia, am stabilit împreună cu autorităţile judeţene şi locale, locul unde va fi construit Depozitul de Legume şi Fructe, unul din cele 15 pe care le vom face la nivel naţional. Împreună cu secretarul de stat Adrian Pintea am avut o întâlnire cu peste 250 de legumicultori din zonă şi am discutat despre avantajele construirii depozitului de colectare pentru acest bazin legumicol şi pentru dezvoltarea afacerilor lor”, a precizat ministrul Florin Barbu.

De asemenea, la Alexandria, în sala de ședințe a Consiliului Judeţean, a avut loc şi o întâlnire cu primarii din judeţ, cărora ministrul Florin Barbu le-a prezentat măsurile şi finanţările derulate în domeniul agriculturii.

“În cadrul unei vizite de lucru pentru stabilirea amplasamentului Centrului de colectare și depozitare de legume și fructe Cervenia, ministrul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale Florin Barbu, însoțit de Secretarul de stat Adrian Pintea, s-a întâlnit astăzi, la Cervenia, cu 250 de fermieri și procesatori din zona de sud a județului. Discuțiile au vizat cele mai importante programe și măsuri luate de guvern, despre care suntem convinși că vor schimba semnificativ, în bine, imaginea viitorului agriculturii românești. Tot astăzi, ministrul Agriculturii românești s-a întâlnit, la Alexandria, cu autoritățile județene și primarii din Teleorman”, a transmis și Adrian Gâdea, președintele CJ Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article