teleormaneanul.ro

Trei primării din județ au primit bani pentru decontarea facturilor PNDL

Must read

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat, vineri, suma de 266.560.412,80 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 309 obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), transmit reprezentanții ministerului.

- Publicitate -

Potrivit sursei citate, pentru etapa I, a fost achitată suma de 27.599.744,53 de lei pentru 46 obiective, iar pentru etapa a II-a a programului, au fost decontate facturi în valoare de 238.960.668,27 de lei pentru 263 de obiective.

La nivelul județului Teleorman, primăriile Călinești, Măldăeni și Drăcșenei au primit suma de 886.701,15 lei, pentru decontarea facturilor PNDL.

Programul Național de Dezvoltare Locală este cel mai important program multianual de finanțare cu fonduri de la bugetul de stat. Programul are ca obiectiv general echiparea unităților administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educațională, de sănătate și de mediu, sportivă, social-culturală și turistică, administrativă și de acces la căile de comunicație, iar valorile alocărilor multianuale de la bugetul de stat sunt egale cu sumele înscrise în contractele de finanțare multianuale încheiate între minister și beneficiarii obiectivelor de investiții.

- Advertisement -

More articles

Latest article