teleormaneanul.ro

Trei bătrâni și-au pierdut viața în incendii, de la începutul anului

Must read

Trei bătrâni și-au pierdut viața în incendiile care le-au cuprins locuințele, de la începutul acestui an, a anunțat ISU Teleorman. Potrivit sursei citate, victimele aveau vârste cuprinse între 72 și 83 de ani.

- Publicitate -

„Având în vedere că ne aflăm în trista situație de a preciza că de la începutul acestui an până în prezent trei persoane și-au pierdut viața în urma incendiilor izbucnite la locuințele lor, toate cu vârsta cuprinsă între 72 și 83 de ani, revenim cu un apel foarte important pentru toți semenii noștri – VĂ RUGĂM, AVEȚI GRIJĂ DE PERSOANELE ÎN VÂRSTĂ!

Este datoria fiecăruia dintre noi de a lua măsurile necesare pentru asigurarea protecției părinților și bunicilor noștri, în special în această perioadă a anului, când sezonul rece aduce și o serie de probleme privind folosirea mijloacelor de încălzire. Mergeți cât mai des la aceștia și verificați dacă sunt bine, dacă sunt luate toate măsurile de prevenire a incendiilor. Insistați să curețe coșurile de fum, să nu folosească aragazul pentru a se încălzi ori alte improvizaţii și să nu lase lumânările aprinse peste noapte. Este interzisă folosirea sobelor şi a altor mijloace de încălzire defecte, supraalimentate cu combustibili sau nesupravegheate, precum şi aprinderea focului în sobe prin utilizarea lichidelor inflamabile! Aveți grijă unde aceștia aruncă cenuşa şi jarul provenite de la sobe! Jăratecul nestins nu trebuie pus în apropierea casei sau a anexelor din gospodărie”, este mesajul transmis de reprezentanții ISU Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article