teleormaneanul.ro

Alte patru localități din județ primesc finanțare pentru proiecte de infrastructură prin PNI PNI ”Anghel Saligny”

Must read

Patru proiecte de infrastructură, respectiv “Sistem de canalizare și stație de epurare în comuna Bujoru, județul Teleorman” ce are alocată suma de 22.266.603,47 lei, “Modernizare drumuri de interes local în comuna Lița, județul Teleorman” cu o sumă de 12.000.000 lei alocată, “Modernizare străzi în comuna Mavrodin, județul Teleorman”, ce are alocată suma de 12.000.000, “Realizare sistem de canalizare menajeră în com. Zâmbreasca, jud. Teleorman”, cu suma de 19.055.575 lei alocată, vor fi finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, contractele de finanțare fiind semnate, marți, de ministrul Dezvoltării Adrian Veștea.

- Publicitate -

La nivel national, 132 de noi investiții în infrastructura rutieră și tehnico-edilitară primesc finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, ca urmare a semnării contractelor de către ministrul Adrian-Ioan Veștea și beneficiarii proiectelor.

”Continuăm semnarea contractelor de dezvoltare a infrastructurii locale, astfel încât toți cetățenii să beneficieze cât mai curând de condiții moderne de viață și de servicii publice de calitate, care să răspundă nevoilor de bază din comunități, fie că vorbim despre drumuri, alimentare cu apă, canalizare ori rețele de gaze”, a precizat ministrul dezvoltării.

Contractele, în valoare totală de 1.767.092.304,06 lei, vizează modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de pompare și a stațiilor de epurare, înființarea sau extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau modernizarea unor poduri și podețe.

- Advertisement -

More articles

Latest article