teleormaneanul.ro

Tânăr din Țigănești înjunghiat de un consătean – Agresorul a fost reținut

Must read

Un tânăr de 28 de ani, din Țigănești, a ajuns la spital, vineri seară, după ce, în urma unui conflict spontan și pe fondul consumului de alcool, a fost înjunghiat de un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate. Agresorul a fost reținut de oamenii legii și dus în arestul IPJ Teleorman.

- Publicitate -

Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Poliției, “persoana vătămată, un bărbat de 28 de ani, care prezenta o plagă înjunghiată în zona toracelui, a fost transportată la o unitate medicală în vederea primirii de îngrijiri de specialitate.

Cercetările preliminare indică ipoteza că, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice, persoana vătămată ar fi fost înțepată în zona pieptului, cu un obiect tăietor – înțepător, de către un bărbat de 42 de ani, din comuna Țigănești, obiectul folosit la comiterea faptei fiind ridicat de către polițiști în vederea cercetărilor.

Presupusul agresor a fost identificat pe raza localității de domiciliu și condus la sediul secției pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind preluate de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale în vederea stabilirii întregii situații de fapt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

Față de persoana bănuită, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au dispus măsura reținerii, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman”.

- Advertisement -

More articles

Latest article