teleormaneanul.ro

Jandarmi avansați în grad de Ziua Națională

Must read

Un ofițer și 12 subofițeri care își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman au fost avansați în grad, miercuri, în cadrul unei festivități ce a avut loc la sediul instituției.

- Publicitate -

“Astăzi, 29 noiembrie a.c. s-a desfășurat festivitatea de înaintare în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad a ofițerilor și subofițerilor, care în activitatea desfășurată, s-au evidențiat prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite în îndeplinirea atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă.

Din ordinul Inspectorului Șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, colonel Mihai Ionel au fost avansaţi în grad 1 ofițer și 12 subofițeri.

Acestora li s-au înmânat noile grade însoțite de felicitări din partea conducerii Jandarmeriei Teleorman pentru profesionalismul de care dau dovadă zilnic”, au transmis reprezentanții instituției.

În conformitate cu prevederile legale regulamentele militare, jandarmii pot fi înaintaţi în grad înainte de termen, de Ziua Armei, pe data de 3 Aprilie şi de Ziua Națională a României, pe data de 1 Decembrie.

- Advertisement -

More articles

Latest article