teleormaneanul.ro

Sute de absenți la probele Evaluării Naționale pentru elevii de clasa a VI-a

Must read

Evaluarea Națională 2022 pentru elevii de clasa a VI-a s-a derulat, în perioada 25-26 mai, elevii susținând două probe, respectiv proba de Limbă și comunicare respectiv Matematică și Științe ale naturii.

- Publicitate -

La nivelul județului Teleorman, în cele 108 centre de evaluare, au fost înscriși 2.605 elevi de clasa a VI-a, potrivit datelor transmise de Inspectoratul Școlar Județean Teleorman. La prima probă, cea de Limbă și comunicare, s-au prezentat 2.316 elevi, absenți fiind 289 elevi, în timp la cea de-a doua probă, cea de Matematică și Științe ale naturii, s-au prezentat 2.290 elevi, înregistrându-se 315 absenți. Niciun elev nu a fost eliminat pe parcursul derulării probelor de evaluare, anunță ISJ Teleorman.

Testele de la Evaluarea Națională se evaluează în cadrul unității de învățământ, conform metodologiei în vigoare, iar rezultatele individuale obținute de către elevi nu se afișează/ nu se comunică public clasei. Aceste rezultate sunt valorificate la nivelul unității de învățământ prin: elaborarea unor planuri individualizate de învăţare, acolo unde aceasta se impune, și prin informarea elevilor şi a părinţilor/reprezentanţilor legali ai elevului asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate.

- Advertisement -

More articles

Latest article