teleormaneanul.ro

Se caută medici la Zimnicea

Must read

Spitalul Orășenesc Zimnicea scoate la concurs șase posturi de medic și două de șef de secție, potrivit unui anunț postat pe pagina de internet a Primăriei Zimnicea. Mai exact, se caută doi medici primari în specialitatea Medicină internă (Secția Medicină Internă), un medic primar specialitatea Medicină internă (Compartimentul Medicină Internă – cronici), un medic primar specialitate chirurgie generală ( Secția Chirurgie Generală), un medic specialist specialitatea Pediatrie ( Compartimentul Pediatrie), un medic primar în specialitatea Radiologie- Imagistică Medicală ( în cadrul Laboratorului de Radiologie al Spitalului). De asemenea, în anunțul postat de autoritatea locală de la Zimnicea, sunt trecute și două posturi cu normă întreagă de șef de secție, pentru Secția de Mediciă Internă și Secția de Chirurgie generală.

- Publicitate -

Înscrierile la concurs se fac la sediul unității medicale, până la data de 15 noiembrie, iar potrivit calendarului afișat, selecția dosarelor va fi făcută pe data de 16 noiembrie, urmând ca în aceeași zi să fie publicată și situația candidaturilor. Ulterior, în perioada 17-19 noiembrie pot fi depuse contestații la etapa de selecție a dosarelor, iar pe data de 22 noiembrie va fi afișată situația în urma soluționării contestațiilor.

„Concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la publicarea în Viața medicală”, iar datele vor fi communicate prin intermediul paginii de internet a unității medicale și prin afișare la avizier, se mai arată în anunț.

Informații suplimentare despre condițiile care trebuie îndeplinite, precum și acte necesare la dosarul de candidature pot fi obținute pe pagina de internet a Primăriei Zimnicea, la adresa https://orasulzimnicea.ro/29-10-2021-anunt-organizare-concurs-pentru-ocuparea-unor-posturi-vacante-la-spitalul-orasenesc-zimnicea/ .

- Advertisement -

More articles

Latest article