teleormaneanul.ro

Șase soferi prinși băuți la volan, în ultimele trei zile

Must read

Cazurile de conducători auto depistați la volan după ce au consumat băuturi alcoolice sunt nelipsite din statisticile Inspectoratului Județean de Poliție. Numai la acest final de săptămână, în cadrul acțiunilor desfășurate, au fost depistați șase șoferi care conduceau autoturismele pe drumurile publice sub influența alcoolului.

- Publicitate -

Astfel, în cursul zilei de vineri, un bărbat de 39 ani, din Roșiori de Vede, a fost depistat de oamenii legii, conducând sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, urmând să fie dată o soluție legală prin Prachetul competent.

De asemenea, în cursul zilei de sâmbătă, un echipaj de poliție a depistat un bărbat în vârstă de 45 ani, din Ciolăneși, care pe fondul băuturilor alcoolice și-a avariat masina . În cazul acestuia, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, urmând să fie dată o soluție legală prin Prachetul competent.

În noaptea de 13 spre 14 noiembrie, un bărbat în vârstă de 39 ani, din Roșiori de Vede, a fost depistat de către polițiști, conducând sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, urmând să fie dată o soluție legală prin Prachetul competent.

Tot în cursul zilei de sâmbătă, un bărbat în vârstă de 41 ani, din Pietroșani, a fost depistat de către polițiști, conducând sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, urmând a se da soluție legală prin Prachetul competent.

În cursul zilei de duminică, un bărbat în vârstă de 29 ani, din Crevenicu, a fost depistat de către polițiști, conducând sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și fără permis”, urmând a se da soluție legală prin Prachetul competent

Tot în cursul zilei de duminică, 14 noiembrie, un bărbat în vârstă de 51 ani, din Izvoarele, a fost depistat de către polițiști, conducând sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și fără permis”, urmând să fie dată o soluție legală prin Prachetul competent

Acțiunile pe linie rutieră continuă și în zilele următoare, polițiștii fiind prezenți  pe drumurile din județ pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate, transmite Poliția Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article