teleormaneanul.ro

Șapte persoane, între care un bebeluș de o lună, găsite decedate de echipajele de salvare

Must read

718 solicitări au avut echipajele Serviciului Județean de Ambulanță, în intervalul 11 – 14 februarie, ora 08.00, se arată într-un raport întocmit de conducerea instituției. Din numărul total al solicitărilor, 158 au fost pentru “îmbolnăviri în masă” și au vizat pandemia de COVID-19, respectiv recoltarea de probe, potrivit sursei citate.

- Publicitate -

De asemenea, 122 de solicitări au fost pentru transferuri interclinice, în timp ce alte 75 de solicitări au fost pentru dureri abdominale sau de spate.

Potrivit raportului dat publicității, 54 de solicitări au fost pentru cefalee, 43 de solicitări pentru conflicte sau agresiuni fizice, iar alte 30 pentru minori bolnavi.

Tot în perioada menționată, echipajele de salvare au intervenit și la 5 cazuri de oameni căzuți în stradă, la 3 tentative de suicid, dar și la 21 de cazuri psihiatrice.

Nu au lipsit nici accidentele rutiere dintre solicitările primite de echipajele de salvare, care au fost solicitate să intervină la cinci astfel de evenimente produse pe raza localităților Fântânele, Blejești, Stejaru, Plosca și Turnu Măgurele, din care au rezultat cinci victime – una decedată.

În intervalul menționat, echipajele de salvare au fost nevoite să constate decesul în cazul a cinci persoane, din localitățile Alexandria, Gratia, Teleormanu, Rădoiești Deal, Țigănești și Smârdioasa. Persoanele găsite decedate de echipajele de salvare au vârste cuprinse între o lună (un bebeluș din Rădoiești Deal) și 83 de ani (o femeie din Alexandria).

- Advertisement -

More articles

Latest article