teleormaneanul.ro

Sala Polivalentă din Alexandria găzduiește Concursul Internațional “SIBBA CITY of DANCE”

Must read

La Sala polivalentă din Alexandria se desfășoară, în acest weekend, Concursul Internațional “SIBBA CITY of DANCE”, ajuns la ediția a XI-a. Competiția își propune să promoveze performanța în dans, prin susținerea tinerelor talente, a educaţiei prin dans, încurajarea şi motivarea tuturor celor care doresc performanţă în domeniu, dar și a Școlilor/ Cluburilor în care tinerii se pregătesc.
Și în acest an, pentru a oferi tuturor posibilitatea de participare în cadrul acestui concurs internațional, chiar și celor care nu au posibilitatea de a participa fizic, organizatorii au realizat o secțiune online, jurizată și premiată separat. Concursul online a avut loc vineri, 18 noiembrie, și a fost transmis live pe Facebook, dar și pe platforma YouTube.

- Publicitate -

Ziua de sâmbătă este dedicată concursului fizic “SIBBA CITY of DANCE“, pentru stilurile ”Artistic” și ”Urban”. Și concursul “Trofeul școlilor de street dance”, ediția 1, secțiune distinctă față de “CITY of DANCE”, este organizată tot sâmbătă.

Concursul “SIBBA DANCE CUP”, va fi organizat duminică, în parteneriat cu Federația Română de Dans Sportiv și M.T.S., va fi transmis integral pe pagina de facebook https://www.facebook.com/PrimariaAlexandria și pe platforma YouTube a Primăriei Alexandria, https://www.youtube.com/channel/UCR-u8-fY-Z2E2OOMGwblw1A, dar și pe platforma YouTube Sibba Dance Sport.

În cadrul competiției internaționale de dans participă peste 1.200 de dansatori și 70 de școli de dans din România, Bulgaria, Ucraina, Cehia, Italia, Polonia și Ungaria. Juriul este format din maeștri ai dansului din Italia, Spania, Bulgaria și România, care vor oferi burse de studii, dar și tabere de pregătire pentru cei mai buni concurenți, în: S.U.A., Spania, Bulgaria, Italia, România.

Mai multe informații pot fi obținute accesând următorul link: http://www.cityofdance.ro/ .

- Advertisement -

More articles

Latest article