teleormaneanul.ro

Puține locuri de muncă scoase la concurs de instituțiile publice din județ, la final de an

Must read

Nouă instituții publice din județ fac angajări în această perioadă, cele mai multe dintre posturile scoase la concurs fiind pentru persoane cu studii generale și medii. Potrivit site-ului posturi.gov.ro, unde sunt publicate locurile de muncă disponibile în sectorul public, pentru ziua de luni, 27 decembrie, la nivelul județului Teleorman figurează ca fiind scoase la concurs un număr de 15 posturi.

- Publicitate -

Potrivit sursei citate, Administrația Domeniului Public Alexandria scoate la concurs șapte posturi, dintre care patru de muncitor calificat, în timp ce Spitalul Județean de Urgență scoate la concurs un post de referent de specialitate. Locuri de muncă disponibile sunt și la Direcția de Asistență Socială Zimnicea, dar și Primăria Nenciulești.

Informații despre celelalte posturi vacante la nivelul județului, condițiile specifice pentru fiecare dintre posturile scoase la concurs, precum și calendarul și documentele solicitate pot fi găsite pe pagina de internet posturi.gov.ro, la următorul link: http://posturi.gov.ro/posturi-dupa-judet/ .

- Advertisement -

More articles

Latest article