teleormaneanul.ro

Punct de informare europeană, deschis de EUROPE DIRECT Teleorman la Buzescu

Must read

Centrul EUROPE DIRECT Teleorman continuă să dezvolte reţeaua de puncte de informare europeană în bibliotecile publice din judeţul Teleorman, astfel că joi, 16 iunie, a fost deschis un nou punct de informare europeană la Buzescu.

- Publicitate -

“La biblioteca publică aflată într-una dintre cele mai renumite localități din judeţ, şi anume comuna Buzescu, s-a deschis un punct de informare europeană, dotat cu un stand ce cuprinde cele mai recente publicaţii editate de instituţiile Uniunii Europene, prin Oficiul pentru publicaţii al UE. Cu acest prilej, echipa ED Teleorman a susţinut şi o sesiune de instruire pentru bibliotecari, pe temele de interes ale Uniunii Europene. (…)Toate acestea au fost posibile datorită sprijinului Primăriei Comunei Buzescu şi parteneriatului cu Biblioteca Comunală Buzescu, coordonator: bibliotecar Pati Nedelcu ”, au transmis reprezentanții EUROPE DIRECT Teleorman.

Au participat la evenimentul de deschidere bibliotecari din județ, dar și elevi şi iubitori ai cărţilor, iar pe agenda întâlnirii și-au făcut loc subiecte de interes ca Anul European al Tineretului, priorităţile UE, activitatea şi proiectele instituțiilor europene şi ale Centrului ED Teleorman, Spațiul învățării – ghișeul unic pentru materiale oficiale de predare și învățare în UE, precum şi necesitatea implicării tuturor în construirea viitorului Europei.

- Advertisement -

More articles

Latest article