teleormaneanul.ro

Avocatul Poporului acordă audiențe și primește petiții, joi, la sediul Consiliului Județean

Must read

Reprezentanţii instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Slobozia vor fi prezenţi joi, 23 iunie, în intervalul orar 10:00 – 14:00, la sediul Consiliului Judeţean, din Alexandria, Str. Dunării, nr. 178, pentru a acorda audienţe cetăţenilor şi pentru a primi petiţii.

- Publicitate -

Teleormănenii care vor să se adreseze reprezentanților Avocatului Poporului vor putea face acest lucru lunar, iar datele la care vor fi ținute audiențele vor fi comunicate în timp util, prin intermediul presei locale şi pe site-urile autorităţilor publice locale.

“Pentru operativitate, recomandăm ca persoanele interesate să solicite telefonic la numărul 0243/233200 o programare prealabilă, iar la momentul acordării audienţei să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie. Audienţele se vor ţine in raport de numărul persoanelor înscrise telefonic. Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon al Biroului Teritorial Slobozia al instituţiei Avocatul Poporului 0243/233200. Totodată, cetăţenii care doresc să se adreseze instituţiei Avocatul Poporului – Biroului Teritorial Slobozia pot transmite cererile şi prin poştă, pe adresa biroului din municipiul Slobozia, Str. Episcopiei nr. 1, judeţul Ialomiţa sau prin e-mail pe adresa avpsloboziaa@avp.ro. Programul de audienţe la sediu şi de dispecerat este următorul: luni-miercuri in intervalul orar 10.00-14.00, marţi şi joi în intervalul orar 12.00- 16.00”, se arată într-un comunicat de presă al instituției Avocatului Poporului.

Instituţia Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă şi independentă faţă de oricare altă autoritate publică din România şi are drept drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice in raporturile acestora cu autorităţile publice.

- Advertisement -

More articles

Latest article