teleormaneanul.ro

Produse electronice susceptibile a fi contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră turneni

Must read

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Fromierei Turnu Măgurele au depistat, la volanul unui ansamblu rutier, un cetățean român care transporta accesorii pentru console de gaming ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile estimate la o valoare de 45.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, a transmis purtătorul de cuvânt al STPF Turnu Măgurele, comisarul șef de poliție Marius Manță.

- Publicitate -

Potrivit sursei citate, în cursul serii de joi, poliţistii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui automarfar condus de către un cetăţean român, în vârstă de 55 de ani.

Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, diferite obiecte electronice. Procedând la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit printre marfa transportată mai multe accesorii pentru console de gaming inscripţionate cu numele unor firme consacrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Cele 300 de bunuri descoperite, estimate la o valoare de 45.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost indisponibilizate de căte poliţistii de frontieră.

În prezent, şoferul automarfarului este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

- Advertisement -

More articles

Latest article