teleormaneanul.ro

Producătorii/importatorii și comercianții de băuturi trebuie să se înregistreze în baza de date a sistemului de garanție-returnare

Must read

Producătorii/ importatorii și comercianții de băuturi, respectiv apă, băuturi răcoritoare, bere, cidru, vin, băuturi spirtoase au obligația, conform normelor legale în vigoare, să se înregistreze online, pe site-ul www.returosgr.ro, în baza de date a Sistemului de Garanţie-Returnare (SGR), până la data de 28 februarie 2023, transmite Pimrăria Alexandria.

- Publicitate -

Nerespectarea obligației privind înregistrarea online, în termenul limită stabilit prin legislație, poate fi sancționată de Garda Națională de Mediu cu o amendă cuprinsă între 20.000 și 40.000 de lei.

Toate materialele informative privind înregistrarea producătorilor/ importatorilor și comercianților de băuturi în platforma S.G.R. pot fi descărcate accesând link-ul: http://files.opera-clima.ro/s/iXSzNtYeaPTqWxZ sau apelând numărul de call center – 021 207 00 09, număr cu tarif normal apelabil din orice rețea, disponibil de luni-vineri între orele 09:00 – 18:00, cu excepția sărbătorilor legale.

- Advertisement -

More articles

Latest article