teleormaneanul.ro

Primăria Alexandria încasează taxa de salubrizare începând din 6 ianuarie

Must read

Cetățenii care dețin bunuri imobile pe raza municipiului Alexandria (și care sunt locuite efectiv) vor plăti, începând de joi, 6 ianuarie, taxa specială pe salubrizare la Primărie și nu la operatorul de salubritate, așa cum au făcut-o până în acest an.

- Publicitate -

Taxa specială de salubrizare se datorează către bugetul local al Municipiului Alexandria, transmite municipalitatea, iar valoarea este aceeași ca și în cazul contractelor încheiate până la sfârșitul acestui an cu operatorul de salubritate, respectiv de 9,95 lei/ lună/ persoană.

Toți cetățenii, chiar și cei care nu aveau contracte cu operatorul de salubrizare și plateau 12 lei/ lună/ persoană, vor achita tot 9,95 lei/ lună/ persoană începând din acest an, arată sursa citată.

Regulamentul de instituire a taxei speciale de salubrizare pentru colectare, transport si depozitare deseuri municipale pentru persoane fizice in municipiul Alexandria poate fi consultat acesând următorul link:  https://www.alexandria.ro/wp-content/uploads/Regulament-TAXA-SPECIALA-DE-salubrizare-20221.pdf

- Advertisement -

More articles

Latest article