teleormaneanul.ro

Jarul căzut din sobă i-a lăsat fără acoperiș deasupra capului

Must read

O familie din localitatea Beciu a rămas fără acoperiș deasupra capului în plină iarnă, după ce locuința le-a fost mistuită de un incendiu provocat de jarul căzut dintr-o sobă. Potrivit ISU Teleorman, incendiul, care a izbucnit sâmbătă după-amiază, a fost anunțat cu întârziere, motiv pentru care, la sosirea pompierilor militari turneni, flăcările se manifestau generalizat, la întregul imobil.

- Publicitate -

Militarii au reușit să stingă focul cu ajutorul a două autospeciale de lucru cu apă și spumă, în limitele găsite, reușind să protejeze mai multe bunuri materiale aflate în imediata apropiere. Valoarea pagubelor, reprezentând o locuință din paiantă, cu o suprafață de cca. 30 mp, a fost estimată la suma de 10.000 de lei.

Din primele cercetări efectuate, a reieșit faptul că evenimentul s-a produs din cauza jarului căzut dintr-o sobă, lăsată în funcțiune nesupravegheată.

În primele trei zile ale anului, pompierii militari au interveit la alte patru incendii, dintre care unul izbucnit la o locuință din Teleormanu, un altul la un depozit de furaje dintr-o gospodărie din Uda Paciurea și două incendii izbucnite la cablurile electrice de pe stâlpii de tensiune din localitățile Orbeasca și Roșiorii de Vede.

Din fericire, la niciunul dintre incendiile la care au intervenit pompierii militari în această perioadă nu s-au înregistrat victime omenești, transmite ISU Teleorman.

- Advertisement -

More articles

Latest article