teleormaneanul.ro

Posturi vacante în instituțiile publice din județ

Must read

Numai șase instituții publice din județ fac angajări în această perioadă, cele mai multe dintre posturile scoase la concurs fiind pentru persoane cu studii generale și medii. Potrivit site-ului posturi.gov.ro, unde sunt publicate locurile de muncă disponibile în sectorul public, pentru ziua de joi, 27 ianuarie, la nivelul județului Teleorman figurează ca fiind scoase la concurs un număr de 14 posturi.

- Publicitate -

Potrivit sursei citate, Direcția de Sănătate Publică scoate la concurs trei posturi de asistent medical, Primăria Bujoru pune la dispoziție un post de mecanic utilaj, Primăria Lisa are disponibil un post de conducător de ambarcațiuni de agrement, Primăria Segarcea Vale scoate la concurs un post de zidar și unul de îngrijitor, în timp ce Administrația Domeniului Public Alexandria are disponibile patru posturi de muncitor calificat (zidar, paznic, șofer, lăcătuș mecanic) și unul de muncitor necalificat. De asemenea, Primăria Scrioaștea are disponibil un post de asistent medical comunitar și un post de agent de pază.

Informații despre celelalte posturi vacante la nivelul județului, condițiile specifice pentru fiecare dintre posturile scoase la concurs, precum și calendarul și documentele solicitate pot fi găsite pe pagina de internet posturi.gov.ro, la următorul link: http://posturi.gov.ro/posturi-dupa-judet/ .

- Advertisement -

More articles

Latest article