teleormaneanul.ro

Mai mulți donatori de sânge în urma unei inițiative a Consiliului Local Alexandria

Must read

Consiliul Local al Municipiului Alexandria a votat, în luna septembrie a anului trecut, o serie de amendamente ale Regulamentului de Administrare a Locurilor de Parcare cu Plată, iar una dintre propunerile consilierilor a vizat acordarea unei gratuități sub forma unui abonament pentru o perioadă de trei luni de zile persoanelor cu domiciliul în Municipiul Alexandria care aleg să doneze sânge.

- Publicitate -

Noua hotărâre a fost pusă în aplicare începând cu data de 12 octombrie, de către administratorul locurilor, societatea Piețe și Târguri Alexandria, iar donatorii au fost îndrumați să depună solicitarea acordării acestei gratuități la sediul administratorului sau electronic, prin e-mail, documentele primite urmând a fi procesate imediat.

După primele trei luni de campanie, administratorul locurilor – Piețe și Târguri Alexandria transmite că, în intervalul 12.10.2021 – 11.01.2022, la Centrul De Transfuzie Sanguină Teleorman s-au prezentat 231 de persoane cu domiciliul în Alexandria, în creștere cu 45 față de intervalul anterior de trei luni cuprins între 12.07.2021 – 11.10.2021 în care se prezentaseră 186. De asemenea, dintre donatorii intervalului octombrie – ianuarie, 81 și-au comunicat datele către administrator pentru a beneficia de gratuitate. Dintre aceștia, 47 s-au aflat la prima donare, numărul fiind aproximativ egal cu cel al noilor donatori.

“Centrul De Transfuzie Sanguină Teleorman îi așteaptă pe donatori la sediul din Alexandria situat pe strada Mihăiță Filipescu, nr. 12-14, în incinta Spitatului, de luni până vineri în intervalul 07:00 – 15:00.

Administratorul locurilor de parcare cu plată procesează documentele primite prin e-mail la parcari.alexandria@gmail.com furnizând servicii integrate și adaptate nevoilor comunității”, se arată într-un comunicat de presă al Piețe și Târguri Alexandria.

- Advertisement -

More articles

Latest article