teleormaneanul.ro

Posturi scoase la concurs în instituțiile publice din județ

Must read

11 instituții publice din județ fac angajări în această perioadă, cele mai multe dintre posturile scoase la concurs fiind pentru persoane cu studii generale și medii. Potrivit site-ului posturi.gov.ro, unde sunt publicate locurile de muncă disponibile în sectorul public, pentru ziua de marți, 15 martie, la nivelul județului Teleorman figurează ca fiind scoase la concurs un număr de 21 de posturi.

- Publicitate -

Conform sursei citate, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor scoate la concurs un post de consilier, unul de casier, două posturi de medic veterinar și un post de șofer, în timp ce Administrația Domeniului Public Alexandria scoate la concurs două posturi de muncitor necalificat și alte două posturi de muncitor calificat – zidar și mecanic auto. De asemenea, sunt scoase la concurs și un post de guard (Primăria Lunca) și unul de șofer (Primăria Pietroșani), dar și patru posturi de îngrijitor și muncitor calificat, la Grădinița cu program prelungit nr. 4 Alexandria.

 

Informații despre celelalte posturi vacante la nivelul județului, condițiile specifice pentru fiecare dintre posturile scoase la concurs, precum și calendarul și documentele solicitate pot fi găsite pe pagina de internet posturi.gov.ro, la următorul link: http://posturi.gov.ro/?sfid=80&_sft_judet=teleorman

- Advertisement -

More articles

Latest article