teleormaneanul.ro

Începe proba de interviu din cadrul concursului de diectori/directori adjuncți de școli – Vezi graficul de desfășurare

Must read

Proba de interviu din cadrul concursului de ocupare a funcțiilor de director/director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea ianuarie – aprilie, începe miercuri, 16 martie, urmând ca până pe data de 22 martie să treacă prin probă toți candidații.

- Publicitate -

Potrivit graficului de desfășurare a probei, făcut public de Inspectoratul Școlar Județean, pentru prima zi sunt planificate Clubul Sportiv Școlar Alexandria, Colegiul național pedagogic „Mircea Scarlat” Alexandria, Grădinița cu program prelungit „Ion Creangă” Alexandria, Grădinița cu program prelungit nr. 1 Videle, Școala gimnazială „Alexandru Bădăuță” Zâmbreasca, Școala gimnazială Beuca, Școala gimnazială Cervenia, Școala gimnazială Crângu și Școala Gimnazială Ciuperceni.

Graficul de desfășurare a probei de interviu din cadrul concursului poate fi accesat pe pagina de internet a Inspectoratului Școlar Județean, la http://www.isjtr.ro/mat/concurs_directori/2022/Grafic_proba_interviu_concurs_directori_2022.pdf

Potrivit datelor transmise de conducerea Inspectoratului Școlar Județean, pentru sesiunea ianuarie – aprilie a concursului, cele mai disputate unități de învățământ sunt Centrul Județean de Excelență Teleorman, unde nu mai puțin de patru candidați au optat pentru funcția de director al structurii, dar și Clubul Sportiv Școlar Alexandria, unde tot patru candidați au optat pentru funcția de director adjunct. De asemenea, funcția de director al Grădiniței cu program prelungit nr. 6 Alexandria este râvnită de trei candidați și tot trei candidați și-au depus opțiuni pentru funcția de director al Liceului Teoretic Constantin Noica Alexandria.

Proba de interviu, care are o pondere de 50% din nota finală, va fi susținută de fiecare dintre candidații care au trecut proba scrisă, în funcție de opțiunea sau opțiunile exprimate. Prin urmare, dacă un candidat va opta pentru trei unități școlare, acesta va susține de trei ori proba de interviu.

- Advertisement -

More articles

Latest article