teleormaneanul.ro

Poliția de Frontieră – Serviciul Teritorial Teleorman angajează din sursă externă

Must read

Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Teleorman scoate la concurs, prin încadrare directă, două posturi vacante de personal contractual, a transmis purtătorul de cuvânt al structurii, comisarul șef de poliție Marius Manță.

- Publicitate -

Potrivit sursei citate, este vorba despre un post vacant de personal contractual- muncitor calificat IV, pe durată nedeterminată, specialitatea şofer de autoturisme şi camionete, repartizat la Compartimentul Administrativ din cadrul S.T.P.F. Teleorman, locul de muncă Turnu Măgurele, și despre un post vacant de personal contractual — muncitor calificat IV, pe durată nedeterminată, specialitatea electrician de întreţinere în construcții- repartizate la Compartimentul Administrativ- S.T.P.F. Teleorman, locul de muncă Turnu Măgurele.

Înscrierea la concurs se realizează prin prezentarea dosarului de concurs la sediul  lnspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, din municipiul Giurgiu, str. Mircea cel Bătran nr. 36, până la data de 7 decembrie, ora 14:00.

Concursurile se vor desfășura la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu şi presupun trei etape succesive, respectiv: selecţia dosarelor de înscriere, proba practică şi un interviu.

Persoanele interesate trebuie să acorde o atenție deosebită condițiilor de înscriere şi de participare la concus, calendarului de desfăşurare a concursului precum şi  celorlalte detalii care sunt specificate individual pe site-ul instituției, în cadrul sectiunii „Carieră”, a precizat purtătorul de cuvânt al STPF Teleorman, comisarul șef de poliție Marius Manță.

- Advertisement -

More articles

Latest article